De Nationale Kunstles Bon

Over de Bon

Wilt u  een origineel, persoonlijk en waardevol cadeau geven: geef een Nationale Kunstlesbon. De Nationale Kunstlesbon is uniek in Nederland, en is in heel Nederland zowel bij instellingen als bij particuliere kunstdocenten in te wisselen. Een beeldhouwcursus, muziekles, een schildercursus, een balletles, fotografie, schrijven: het kan allemaal!

cadeau geven!
Een verjaardag, een kennismaking met kunst voor een familielid of vriend.  Of als origineel idee om iemand financieel te steunen met betalen van kunstlessen.  De Nationale Kunstlesbon treedt ook op als bemiddelaar tussen u en de kunstdocent.  De cursist (of ontvanger van de bon) hoeft zich niet voor een heel cursusjaar in te schrijven maar kan bv met de bon een proefles volgen.  Ook het volgen van meerdere soorten kunstlessen is mogelijk. U kunt een kunstlesbon downloaden en uitprinten zodat u het als last minute cadeau direct kunt geven.  Wij verzenden de cadeaubon in een "glossy" uitvoering ook per post. U kunt één of meerdere bonnen bestellen t.w.v. € 15, €30, of €45

Inwisselen  
Degene aan wie u de bon cadeau geeft, gaat ermee naar een leraar of instelling naar keuze. Bij de rubriek  deelnemers is het eenvoudig een lijst te openen waar kunstles docenten op staan die zijn aangesloten bij de Nationale Kunstlesbon.  Het is voor de ontvanger van de bon mogelijk hier een geschikte docent te vinden.  Natuurlijk kan ook zelfstandig een keuze gemaakt worden. Voorwaarde hiervoor is dat de docent bevoegd en geregistreerd is.

Deelnemers (kunstinstellingen en docenten waar u de bon kunt inwisselen)  
Deelnemers van de Nationle Kunstlesbon staan ingeschreven op de site, en zijn bevoegde docenten.

Als uw docent naar keuze hier niet bij staat, vraag hem/haar contact op te nemen met De Nationale Kunstlesbon.

 Door de unieke code op de cadeaubon te activeren, kan het saldo op de bon afgelezen worden.  Afhankelijk van het saldo kan in overleg een afspraak worden gemaakt voor een kennismaking of vervolg.

 

Kado geven!

Geef een schilderworkshop of balletlessen  cadeau. Geef de Nationale Kunstlesbon!

BESTEL DE BON

Verzilveren

Hier kunt u als docent de bon verzilveren

BON VERZILVEREN

Deelnemers

Ook bij deze lesaanbieders kunt u met de bon betalen. kunstdocenten kunnen zich hier inschrijven

BEKIJK DE DEELNEMERS

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | © Alle rechten voorbehouden De Nationale Kunstles Bon