De Nationale Kunstles Bon

Veelgestelde vragen

Wat is de Nationale Kunstlesbon?                      
De Nationale Kunstlesbon is een cadeaubon waarmee u kunstlessen cadeau kunt  geven. Dit kan zowel als een eenmalig cadeau, maar ook bij wijze van financiële tegemoetkoming (sponsoring).  Degene aan wie u de bon cadeau geeft kan kunstlessen volgen in alle kunstdisciplines:

  • Beeldende Kunst (schilder en tekenvakken, beeldhouwen, boetseren)
  • Muziek (alle instrumentale lessen, zowel pop, als klassiek, en jazz, maar ook compositie, en muziektheoretische vakken, koren.)
  • Schrijverskunst
  • Drama (bv toneel, musical, mime)
  • Textiele werkvormen
  • Fotografiie
  • Dans
Wat kost een  bon?

U kunt één of meerdere bonnen bestellen t.w.v. € 15, € 30 of € 45 door een mail te sturen naar contact@denationalekunstlesbon.nl. Vermeld hierin uw naam, adres, woonplaats gegevens, het gewenste aantal bonnen en het bedrag dat u wilt besteden. De bon(nen) worden nadat het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL 56 KNAB 0723 7161 88, z.s.m. naar u toe gestuurd.

 

Hoe lang is de Nationale Kunstlesbon geldig?
De Nationale Kunstlesbon is tot twee jaar na aankoop geldig.


De door mij uitgekozen docent is (nog) niet op de hoogte van het bestaan van De Nationale Kunstlesbon.

Elke bevoegde docent kan op de website onder de knop "inwisselen" een account aanmaken om het lesgeld/tegoed van de bon te innen met de unieke code op de bon. 

Kan ik mijn bon voor contant geld inwisselen?
Nee, de bon kan alleen worden ingewisseld  bij een kunstlesaanbieder.

Zijn er extra kosten voor aanschaf van de bon?  Als u de bon per post bezorgd wilt hebben, vragen wij een tegemoetkoming in de portokosten van  €1,50 per zending ongeacht het aantal bonnen.

Ik heb een bon gegeven van € 60,-, een les kost € 38,- ben ik de rest van het bedrag kwijt? Nee, het is mogelijk meerdere lessen te volgen bij dezelfde docent. Het is wel belangrijk om de bon met de bijbehorende code goed te bewaren.

klik hier om de bon te bestellen

Is ook er een mogelijkheid om achteraf te betalen?                  
Omdat de kunstlesbon een waarde vertegenwoordigt, (de bon is een betaalmiddel voorzien van een unieke code om de lessen te volgen), is het niet mogelijk achteraf te betalen.

Kan ik de bon retourneren?
De Nationale kunstlesbon is uitgesloten van het herroepingsrecht, en kan niet worden teruggezonden. Meer informatie hierover leest u in de algemene voorwaarden.

Hoe snel wordt de Nationale Kunstlesbon geleverd?
Per direct! Zodra uw betaling is ontvangen, versturen  wij een bevestigingsmail, en wordt de bon direct digitaal verzonden.  U kunt het hierna uitprinten, en per direct cadeau geven. Kiest u voor verzending per post, dan wordt de bon binnen 2 dagen bezorgd

Hoe kan ik de Nationale Kunstlesbon betalen?

Betalen kan op 3 manieren:

  • Via IDEAL
  • Via Paypal
  • Via éénmalige machtiging.

klik hier om de bon te bestellen

Ik wil graag een Nationale Kunstlesbon bestellen, maar het gaat niet goed, wat moet ik doen? Neem contact op via e-mail of telefoon: contact@denationalekunstlesbon.nl / tel 075 7370163 /06 44551887 (bereikbaar tussen 9.00 en 12.00). Na 12.00 kunt u ons uw gegevens en vragen mailen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het probleem op te lossen.

Moet ik het saldo op de bon in één keer besteden?
Ja, het bedrag van de bon dient in één keer te worden besteed , terugbetaling van het restbedrag is niet mogelijk. 

Waar vind ik een geschikte docent?                  
Op de site van de Nationale Kunstlesbon.nl is onder de knop "deelnemers" een databank van kunstlesdocenten dat u kunt raadplegen. U bent ook vrij om zelf een geregistreerd en bevoegd docent in uw omgeving te zoeken. Deze zelf gekozen docent kan zich  via de site aanmelden om de lesgelden te innnen, en zich desgewenst inschrijven in het bestand.

Ik heb een klacht of opmerking                  
Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht? Als uw klacht niet voorkomt in onze meest gestelde vragen, neem dan contact op via tel. 075 7370163 (bereikbaar op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 9.00-12.00) of na 12 uur op 06 44551887 .Per e-mail: lindekroft@gmail.com  U ontvangt dan z.s.m. een reactie.

Kado geven!

Geef een schilderworkshop of balletlessen  cadeau. Geef de Nationale Kunstlesbon!

BESTEL DE BON

Verzilveren

Hier kunt u als docent de bon verzilveren

BON VERZILVEREN

Deelnemers

Ook bij deze lesaanbieders kunt u met de bon betalen. kunstdocenten kunnen zich hier inschrijven

BEKIJK DE DEELNEMERS

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | © Alle rechten voorbehouden De Nationale Kunstles Bon